Gezondheid Voorop 
Leefstijlbegeleiding op maat 

Ervaring klanten

19-04-2022: "De arts is dik tevreden, hij kan zien dat het vet rondom mijn lever een stuk is verminderd, én i.p.v. mijn halfjaarlijkse controle pas over een jaar terug"! (-15,1kg)

09-11-2021: "Hi Maureen, het gaat nog steeds goed. Het vliegt er van af zonder dat ik er erg in heb". 

23-09-2021: "Door jouw advies, slaap ik nu gewoon tot 7 uur in de ochtend door"

04-06-2021: "Zo fijn dat ik nu door de bomen het bos weer zie"

08-02-2021: "Ik dacht dat ik gezond at, maar dat valt tegen. Ik begrijp nu waarom het me maar niet lukte om af te vallen" 

25-01-2021: "Ik had niet verwacht zoveel info te krijgen" 

10-12-2020: "Ik ben blij dat dit me helpt om af te vallen, maar ook om me lekkerder in mijn vel te voelen zitten"

19-10-2020: "Door jou besef ik dat mijn welzijn veel belangrijker is dan mijn welvaart"

28-02-2020: "Mijn vrouw en ik slapen weer samen".  Niet meer snurken na -15,7kg! 

16-10-2019: "Doordat de oorzaak van mijn stress nu is aangepakt, kan ik er veel beter mee omgaan en gaat het afvallen ook veel beter!" (-9,6 kg)

11-03-2019: "Nooit gedacht dat ik tijdens de overgang kon afvallen en zoveel minder last van mijn klachten zou kunnen hebben!" (- 5,2 kg)

14-06-2018: "Omdat ik nu geen last meer van die (vr)eetbuien heb, voel ik me zooooveel beter, val ik af en hoef ik ook geen maagzuurremmers meer te gebruiken". 

08-02-2018: "Nu de kern van mijn emotie-eten is aangepakt, heb ik het gevoel er niets meer voor te hoeven doen. Geen behoefte meer aan dat snaaien. Op naar de volgende 8 kg eraf!"

23-01-2018: "Ik heb mijn voornaamste doel 'Het komen tot een een gestructureerd eet- en leefpatroon met hierbij het bewaken van mijn grenzen' volgens mezelf met een 10 behaald!"

07-06- 2017: "Ik gebruik de Naproxen voor mijn jicht en de maagzuurremmers zeker voor 90% niet meer. Simpelweg omdat ik er praktisch geen last meer van heb!" (-15,1 kg) 

13-09-2016: "Ik heb geen last meer gehad van mijn overgangsklachten en migraine. Ik voel me superfit en heb totaal geen moeite met mijn nieuwe eet- en leefpatroon" (-9,2 kg)

17-05-2016: "Ik voel me goed, vol energie....en bovenal voel ik me weer de moeite waard!" (-20,6 kg)

10-05-2016: "Hoi Maureen, bloeduitslag van vanochtend: mijn slechte cholesterol (LDL) is in de 3 maanden dat ik bij jou loop, gedaald van 5,1 naar 2,6!"

29-10-2015: "Hoi Maureen, het voelt super zo. Het eten beheerst mijn leven niet meer omdat ik weet dat ik goed bezig ben en dat het goed is". 

17-06 2015: "Ik ben van mijn darmklachten/buikpijnen af en ben niet meer moe! En bijna op mijn streefgewicht!"

27-05-2015: "Ik snap het nog steeds niet, maar ik heb geen last meer van brandend maagzuur, geen last meer van mijn voeten en knieën, en ik ben inmiddels 19 kg afgevallen!"

05-03-2015: "Voorheen met al die gevolgde diëten wist ik 's ochtends al niet hoe de dag door te gaan komen. Nu totaal geen honger, eet ik goed en val toch af!! Ik denk er niet eens meer bij na. De knop is om. Dit ga ik volhouden!" (-11 kg) 

Zie ook de gegeven recensies op mijn vroegere Facebook- pagina 'smakelijk op gewicht' 

E-mailen
Bellen
LinkedIn