Gezondheid Voorop 
Leefstijlbegeleiding op maat 

Werkwijze

Ik werk vanuit een positieve instelling en psychologie. "A positive mind will never allow a negative life". Dit betekent niet dat er geen ruimte is voor negativiteit. Integendeel. Het leven is nu eenmaal niet altijd alleen maar leuk. Dit betekent wel dat negativiteit en lichamelijke en/of mentale klachten gehoord en positief benaderd worden. Waar komt het vandaan? Wat zullen we moeten accepteren? Wat kunnen we er aan doen om er een positieve en eventueel preventieve verandering in aan te brengen? 20% van je gezondheid wordt bepaald door genetische factoren. Echter 80%(!) van je gezondheid wordt bepaald door je leefstijl. Dit wil niet zeggen dat je nooit (ernstig) ziek kunt worden. Dit wil wel zeggen dat je zelf het merendeel van je gezondheid in de hand kúnt hebben!  

Informatief gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wat is jouw wens? Wat past het best bij jou? Wat kan ik jou bieden? Hebben we een klik?

Intakegesprek

Een uitgebreid gesprek waarin ik zoveel mogelijk gegevens verzamel over je hulpvraag, je huidige leefstijl, je verwachtingen, je wens en je te bereiken doel(en). Op basis van dit gesprek wordt er een persoonlijk  behandelplan gemaakt.   

1e Vervolgconsult

Het behandelplan voor jou is klaar. We bespreken en overleggen dit samen en gaan vervolgens direct aan de slag. 

Consult

Werken aan jouw specifieke wensen en behoeften om te komen tot een bij jou passende leefstijl met als doel jouw gezondheid voorop! 


E-mailen
Bellen
LinkedIn