Gezondheid Voorop 
Leefstijlbegeleiding op maat 

Wie ben ik

Ik ben Maureen van der Kuijp-Tuinman. Officieel en erkend opgeleid tot coach/trainer/counselor, toegepast psycholoog, voedingsdeskundige en bgn erkend gewichtsconsulent. Uit ervaring weet ik dat een passende  leefstijl mij goed doet op zowel lichamelijk als op mentaal vlak. 

Na ruim 5 jaar onder de naam 'Smakelijk op Gewicht' te hebben gewerkt als coach met name gericht op gewichtsbeheersing, de nodige ervaring te hebben opgedaan en mij steeds meer ontwikkeld en gespecialiseerd te hebben, werd het tijd om dit verder toe te gaan passen en verder te gaan onder een nieuwe meer passende naam. Vanaf januari 2020 is dit Gezondheid Voorop. 

Ik ben in het bezit van de benodigde diploma's en certificaten. 

Omdat het belangrijk is om 'up-to-date' te blijven en omdat ik vind dat men nooit genoeg kunt (bij)leren, volg ik jaarlijks diverse bij- en nascholingen. Dit komt niet alleen mij, maar met name ook degenen die ik mag begeleiden ten goede.  

Mijn visie is het begeleiden van een ieder die aan zijn/haar fysieke en/of mentale gezondheid wil werken. Dit volgens leefstijlbegeleiding op maat. Werken op basis van wetenschappelijk bewezen effectieve manieren. Werken op 'no-nonsense' basis. Geen productverkoop. 100% roeptoeter- en goeroevrij.

Mijn missie is jouw gezondheid!  


E-mailen
Bellen
LinkedIn