Gezondheid Voorop

Leefstijlbegeleiding op maat

Wie ben ik


Ik ben Maureen van der Kuijp-Tuinman. Officieel en erkend opgeleid tot coach/trainer/counselor, toegepast psycholoog, voedingsdeskundige en gewichtsconsulent.

Uit ervaring weet ik dat een passende leefstijl mij goed doet op zowel lichamelijk als op mentaal vlak.


Na ruim 5 jaar onder de naam 'Smakelijk op Gewicht' te hebben gewerkt met name gericht op gewichtsbeheersing, de nodige ervaring te hebben opgedaan en mij steeds meer ontwikkeld en gespecialiseerd te hebben, werd het tijd om dit verder toe te gaan passen onder een meer passende naam. Vanaf januari 2020 is dit Gezondheid Voorop.


Ik ben in het bezit van de benodigde diploma's en certificaten.


Omdat het belangrijk is om 'up-to-date' te blijven en omdat ik vind dat men nooit genoeg kunt (bij)leren, volg ik jaarlijks diverse bij- en nascholingen. Dit komt niet alleen mij, maar met name ook degenen die ik mag begeleiden ten goede.


Mijn visie is het begeleiden van een ieder die aan zijn/haar fysieke en/of mentale gezondheid wil werken. Dit volgens leefstijlbegeleiding op maat. Werken op basis van wetenschappelijk bewezen effectieve manieren. Werken op 'no-nonsense' basis. Geen productverkoop. 100% roeptoeter- en goeroevrij.


Mijn missie is jouw gezondheid!

Gezondheid is niet te koop. Erin investeren levert je dan ook iets onbetaalbaars op!